Криза на средната възраст явно тресе певицата Нели Рангелова. В последно време

...
Криза на средната възраст явно тресе певицата Нели Рангелова. В последно време
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис в неловка ситуация заради Нели Рангелова

 Криза на междинната възраст явно тресе певицата Нели Рангелова. В последно време изпълнителката съумява да втрещи с външния си тип при всяка своя поява. Върхът на сладоледа беше присъединяване й във  " Шоуто на Николаос Цитиридис ". Певицата събра очите на феновете и гостите в студиото още с появяването си. 

След като влезе в студиото, тя първо предизвикателно седна на бюрото на Николаос, като разголи още повече бедър. След като въпреки всичко се настани на отреденото й кресло, Нели от самото начало се стараеше да изпъкват слабите й и много разголени крайници. Певицата не спря да приказва за възрастта си като изтъкваше какъв брой е млада. 

Дори се изкара по-млада от Ицо Хазарта.  " Не знам дали Ицо ще желае да направи дует с мен, той надали си пада по толкоз млади тийнейджърки като мен ", изръси Нели в ефира. След което стартира да се изяснява в обич на рапъра. 

Водещият Николаос съумя относително бързо да излезе от неловката обстановка и се опита да смени тематиката. Певицата обаче отново откри метод да обърне диалога към външния си тип и заприказва за пазвата си. Рангелова посочи, че постоянно е обичала да се облича провокативно и от дълго време ходела с деколтета до пъпа. По времето на соца обаче й ги зашивали, тъй като било неприемливо да се явява в подобен тип. 

" Тогава още не бях се развила, само че в този момент към този момент съм пораснала и съм развита ", посочи Нели историята на гръдната си обиколка. За да спре тематиката, водещият пусна реклами, само че и след тях певицата не спря да кокетничи. 

Голяма част от феновете останаха възмутени от държанието й. Масово се разяснява, че облеклото й е извънредно неуместно за годините й и че една жена може да е сексапилна и без да се разголва ненужно. Преди няколко месеца Нели се похвали, че е съумяла да смъкна съвсем 20 кг със непоколебим хранителен режим и в този момент се намира в най-хубавата си форма. 

Вероятно тя е толкоз удовлетворена от резултата, че държи да го показва непрекъснато, написа " Галерия ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР